Tuesday, 25 October 2011

Kenapa Lepas Bersalin Nak Kena Pakai Premium Beautiful?

"Premium Beautiful bagus dipakai bila lepas bersalin, tapi makcik sendiri tak jual ".... kata si makcik urut. Sambil mengurut saya sempat makcik urut  promote korset Premium Beautiful kat saya . Waktu tu saya sedang berpantang selepas melahirkan anak yang kedua. Sebelumnya saya memang dah tahu yang Korset Premium Beautiful ni memang bagus dipakai saat lepas bersalin. Cuma tak sangka yang kehebatan korset Premium Beautiful ini telah sampai ke kampung-kampung sehingga makcik tukang urut di kampung pun tahu. 

Keinginan saya untuk memakai korset ini semakin berapi-rapi kerana selepas melahirkan anak kedua tu berat badan saya memang ialah 76kg. Perut pula makin membuncit dan tak flat macam sebelum mengandung dulu. Punggung pula jatuh. Perasaan rendah diri menyelubungi diri sehingga hilang keyakinan pada penampilan diri.

Beginilah keadaan pinggul wanita selepas bersalin tanpa Premium Beautiful.


Setelah bersalin perut wanita boleh jadi sampai macam ni.
Atasi dengan memakai Premium Beautiful. 
Selepas selesai berpantang di kampung saya terus menghubungi kawan saya di Kuala Lumpur untuk membeli korset Premium Beautiful ini dan Alhamdulillah setelah konsisten memakainya  hasilnya memang menakjubkan.


Kepada wanita-wanita yang mungkin  sedang  berpantang saat ini jangan ragu-ragu untuk mencuba korset Premium Beautiful ni. 

Ada free trial tau!!! 

Hubungi saya melalui nombor 0123051984 atau email ke draisyahafiz@gmail.com.



"BE BEAUTIFUL WITH PREMIUM BEAUTIFUL"


No comments:

Post a Comment