Friday, 21 October 2011

Nak Kuruskan Badan? Nak hilangkan perut buncit? Cubalah Lactolite dan Premium Beautiful.

Kuruskan badan macam mana caranya? Nak hilangkan perut buncit macam mana pulak? Itulah pertanyaan yang selalu bermain di fikiran mereka yang mengalami masalah kegemukan dan perut buncit . Mungkin ramai yang dah cuba berdiet tapi berat badan masih tak turun-turun. Jangan bimbang, kerana Lactolite dan Premium Beautiful dapat membantu anda.

Lactolite tu apa? Lactolite sebenarnya adalah minuman yogurt yang mengandungi kultur bakteria baik yang hidup dan aktif yang kita namakan juga sebagai probiotik. Ianya juga mengandungi Inulin iaitu sejenis serat yang menjadi makanan kepada bakteria baik atau nama lainnya prebiotik.



Lactolite ini bukan sahaja dapat membantu atasi masalah perut buncit malah ianya juga dapat membantu kuruskan badan. Dah banyak testimoni dari pengguna produk Lactolite ini. Testimoni Lactolite paling hebat ialah dari kakak di bawah ni. Asalnya berat beliau ialah 98 kg dan setelah konsiten guna produk ni selama 6 bulan akhirnya beliau telah mendapat berat badan yang beliau inginkan iaitu 55 kg. Hebat bukan produk lactolite ni...!!! Dan untuk mendapatkan bentuk badan yang cantik seperti kakak kat bawah ni gunakan serentak bersama korset Premium Beautiful.                                                                                                                                        


Jangan takut untuk mencuba Lactolite  kerana produk ini telah diiktiraf selamat oleh FDA (Food and Drug Administration USA) dan dikategorikan sebagai GRAS (Generaly Recognise As Safe).

BERMINAT!!!!!

Harga cuma RM 158/ kotak termasuk kos penghantarannya sekali.


TAPI TUNGGU DULU SEBAB SEKARANG ADA PROMOTION!!!


Setiap pembelian 3 kotak dalam satu resit anda akan dapat free satu shaker. (promotion terhad sampai bulan oktober 2011)





Kepada yang ingin mengetahui lebih lanjut atau berminat dengan Lactolite atau korset Premium Beautiful ini bolehlah email ke   : 

draisyahafiz@gmail.com. 


atau hubungi 


0123051984

- LACTOLITE & PREMIUM BEAUTIFUL-

No comments:

Post a Comment