Monday, 24 October 2011

Pakai Premium Beautiful, Lega Sakit Belakang...

Premium Beautiful dapat kurangkan sakit belakang? Betul ke? jawapannya : ya..ya..ya.....!!! Kepada anda yang ada masalah sakit belakang cubalah pakai korset Premium Beautiful ni. Ramai yang dah cuba dan kesannya amat menakjubkan terutama kepada mereka yang alami sakit belakang kronik.Sakit belakang atau backpain ni memang kerap dialami oleh orang dewasa. Struktur dan fungsi tulang belakang menyebabkan bahagian belakang badan sering mengalami kesakitan dan kecederaan. Tulang belakang kita terdiri daripada 33 tulang vertebrae berasingan yang dipisahkan oleh satu pelapik yang kita panggil disk atau piring. Disk ini dikelilingi oleh ligamen , otot dan saraf. Sekiranya berlaku pergerkan yang salah, atau pergerakan yang tiba-tiba, terlalu banyak bebanan apabila mengangkat barang atau posisi badan yang salah , maka ini semua akan mengakibatkan terjadinya sakit belakang.


Bagaimana Premium Beautiful boleh mengurangkan sakit belakang?

Premium Beautiful dapat mengurangkan sakit belakang kerana sokongan dari 7 tetulang pada bengkung Premium Beautiful itu sendiri. Sokongan dari bengkung Premium Beautiful ini dapat membantu si pemakai dalam mendapatkan postur tubuh yang betul. Bengkung juga dapat menjaga dan menyokong otot-otot pinggang saat si pemakai melakukan kerja-kerja yang berat.
Jururawat atau Staff Nurse merupakan antara golongan paling ramai pakai Premium Beautiful.Kepada yang ingin mengetahui lebih lanjut atau ingin mencuba free trial korset Premium Beautiful ini bolehlah email ke   : 

draisyahafiz@gmail.com. 


atau hubungi 


0123051984

"NO MORE BACK PAIN WITH  PREMIUM BEAUTIFUL"


No comments:

Post a Comment