Friday, 2 December 2011

Melancong Pakej 5 Bintang Bersama Premium Beautiful

Salam ceria!

Hari ni bangun pagi dah senyum tak? Kalau belum senyum, cuba senyum semanis mungkin... S.E.N.Y.U.M..... J

OK hari ni saya nak share tentang trip-trip pelancongan yang telah dapat kami sertai selama kami berniaga bersama Hai-O, sepanjang empat tahun yang lepas. Tak perlu banyak kata-kata kerana orang kata a picture worth a thousand words... I present to you... Our collection of photos since 2008 until now.

Berpakaian tradisional Korea di Kimchi School, Seoul



Trip pertama adalah ke Korea Selatan pada Januari 2008, kota Seoul yang sangat romantis bak Winter Sonata. Kami disambut dengan salji yang putih gebu, sesuci hati pemimpin-pemimpin kami yang ikhlas membantu

Bersama CDM Azlan Deraman & CDM Dr Rosmaliza

Seterusnya dalam tahun yang sama pada musim luruh, kami diterbangkan ke Kota Romantis Kota Paris

Cruise di Sungai Seine di waktu senja


Walaupun itu merupakan kali ke empat saya ke Paris, tetapi memang melancong bersama Hai-O memberikan satu pengalaman baru yang amat indah kerana dapat tinggal di hotel 5 bintang! Sebelum ni saya ke Paris, tinggal di khemah atau di hostel sahaja. Toilet pun kena share dgn lelaki.. Malu!

Awal tahun 2009 pula, kami berpeluang ke Sydney, Australia. Kali ini lebih BEST kerana kami dapat pergi bersama rakan kongsi tersayang, Dr Belinda dan suami.

Sydney Opera House



Pertama kali juga saya dapat tengok kangaroo & koala secara live!


Oktober 2009, suami saya, Dr Hafiz yang ketika itu sudahpun bergelar Crown Diamond Manager, diterbangkan pula ke Tokyo, Jepun bersama rakan kongsi. Saya tak dapat join, kerana sedang sarat mengandung baby made-in-Sydney hehehehehehehhehe....




Jadi pada Mac 2010, saya qada’ balik dengan melancong ke Beijing, China, sekali lagi pakej 5 bintang yang ditanggung sepenuhnya oleh Hai-O Marketing.

Shopping sutera bersama rakan kongsi... The man on my left is our mentor, idol & coach.... CDM CS Chan...


I was at one of the 7 WONDERS OF THE WORLD!

The Forbidden City.. amalkan Herba Maharani, I jadi maharani hubby laaaa.. pheewwiit!


Seronok tak terkata walaupun sejuk mencecah -7 darjah celcius di Tembok Besar China dan the Forbidden City.

Di Bird’s Nest Stadium pula, melompat-lompat kami macam anak kecil kerana sangat excited!!!


Nanti kita sambung lagi ok. Ini baru 5 negara, ada 5 negara lagi saya nak share... tungguuuuuuuu!

1 comment:

  1. memang seronok...tak boleh digambarkan dengan kata-kata....

    ReplyDelete