Friday, 13 January 2012

Korea 2008 bersama Premium Beautiful.... dalam kenangan...



Winter Sonata...



Kisah cinta Jung Shang dan kekasihnya...


Cerita ini sangat popular pada tahun 90an.... Siapa yang tidak pernah menitis air mata menonton kisah cinta ini,terpisah kerana situasi,bertemu semula sebagai insan berbeza, namun takdir menjadi saksi, dua hati kembali bersatu memadu janji.


Waaahhh....jiwang pula ya! Bukan apa, bila masuk bulan Januari ni, kenangan ke Korea 4 tahun yang lalu kembali mengusik jiwa.


Dulu jgn kata nak ke Korea, ke Cameron Highland pun tak sampai kerana fikirkan budget. Alhamdulillah dgn Hai-O dapat merasa melancong luar negara.


Kami pergi ke Korea dgn perasaan yang bercampur, sbb happy pun ada, nervous pun ada sbb takut tak cukup duit. Maklumlah pertama kali qualify melancong.


Rupa-rupanya memang di sambut bagai VIP. Bas pelancongan mewah sedia menanti, makanan halal dan lazat-lazat belaka, waktu solat sangat dijaga... Hotel? 5 BINTANG!


Merasalah kami bermain ski di Jisan, main roller coaster di Everland, buat kimchi & pakai pakaian tradisional Korea di Kimchi School.


Memang enjoy habis!


Jom tgk videoclip ni!! Masa ni amatur lagi buat videoclip tapi anggap je lah tengok gambar dgn background music... :) 


Inilah kisah Winter Sonata kami di Korea bersama Premium Beautiful :)




VIDEOCLIP KOREA 2008 ~draisyahafiz~

1 comment: