Tuesday, 21 February 2012

Majlis Anugerah SM & SSM 18 Februari 2012

Alhamdulillah pada 18 Februari yang lepas, Hai-O Marketing Sdn Bhd telah mengadakan sebuah majlis anugerah untuk mengiktiraf dan meraikan semua usahawan yang berpangkat Sales Manager dan Senior Sales Manager, yang telah masing-masing mencapai jualan sebanyak RM20,000 dan RM60,000 secara berkumpulan.

Ini kali pertama Hai-O adakan majlis gilang gemilang ini untuk tahun Naga 2012 ini. Jadi usahawan-usahawan memang ambil peluang untuk mengambil aura, semangat dan ambil peluang untuk melaram juga lah .. ahakss...

Yang paling istimewa buat kami adalah, kali ini hubby CDM Dr Hafiz Osman telah terpilih sebagai wakil syarikat untuk menjadi salah seorang speaker pada majlis yang diadakan di Dewan Wawasan PGRM Cheras ini.

Jadi kami nak ambil peluang ini untuk mengucapkan jutaan tahniah kepada semua rakan kongsi yang diraikan, insya Allah ini menjadi satu orientasi untuk kita melangkah ke pentas Diamond Night pula April nanti k.

So a picture worth a thousand words... enjoy the super juicy pics! 

Oh did I mentioned we're both wearing Calvin Thoo? he he.. yes we are!

Honoured to have a pic with Mr Calvin Thoo himself!


Dewan Wawasan di Menara PGRM yang sangat GRAND!


 Bersama CDM-CDM Jelitawan Sideline tersayang

 Senarai dif-dif kehormat

 Lilies are my favourite!

Last minute run through... Yes, I'm hubby's personal assistant as well.. Hu hu.. 


CDM Azlini from Kuantan, CDM Zura our upline, CDM Dr Mizatul our business partner, me & CDM Juliana the Legend (yup, she's wearing Rizman Ruzaini)

 Di iringi our mentor & idol CDM Hj Azlan & CDM Hjh Siti Rohana

 Chak!! Kita redakan sikit  nervous CDM Dr Hafiz kita.. Ha Ha!

Terasa sayu bila lagu Phoenix Bangkit Dari Abu berkumandang... kisah perjuangan, warna warni berniaga bersama Hai-O menjadi tatapan 5000 usahawan yang hadir...

 Rakan Kongsi yang memberi sokongan padu dari belakang.. Luv you guys so much!

The ever memorable walk down the aisle... :)

 The crowd was dancing with us on stage to the song Mari Bergembira...  Sporting habis lah! Thanks so much! (Madam Lam conducting the crowd! Cayalah!)

The Speaker has found his composure.. ok lah tak lupa step hahahahaha...

 ... and he's finally on stage to deliver the speech... 

 My Man, My Leader, My Husband.. So proud of you, darling...

 Yeah, you can hear a cricket making a sound... the hall was so quiet! Subhanallah :)

 Disambut oleh Mr Tan Kai Hee himself! Oh my, we're so honoured!

... and Mr Teoh Nee Seang & Mr Kamaruzzaman... the VVIP of Hai-O..

 Dah habis speech baru lah cik abang semangat sikit nak ambil gambar dengan rakan kongsi... this is part of Dr Mizatul's team :)

 And bergambar dengan sideline juga... CDM Maisarah Ibrahim, CDM Hanis Haizi & CDM Salha Zain.. semua celebrities ni!

The EL-Rose team!

Geng CDM Dr Belle excited tgk La Praise ada sale!



Geng Abang Amir yang CERIA

 The whole TIGERS YELLOW MANIA GROUP!!! TYMG SEDIA MENGAUM!

 The very person who turned us from marbles to diamonds.. CDM Nor'azura Mustapha & hubby upcoming CDM Yusri 

Alhamdulillah selesai sudah tugasan... kami pun reward ourselves dgn tidur hotel malam tu.. ye lah dah bersanding, sambung honeymoon lah... hahahahahhahahha


Enjoy the fun & embrace the colourful life with Hai-O with us :) I'd probably still wear my white tudung with all my clothes to match my white coat if it's not because of Hai-O :)


1 comment: