Friday, 9 March 2012

Double Diamond Seminar Awana Genting 2012

Kalau pada bulan Februari lepas, telah diadakan Seminar untuk Diamond Sales Manager, pada awal bulan Mac  yang lalu saya telah berpeluang menghadiri Seminar untuk Double Diamond Manager (DDM) di Awana Golf Resort Genting.


Sememangnya acara tahunan ni amat-amat kami tunggu-tunggu kerana pasti sentiasa ada ilmu-ilmu baru, untuk kami aplikasi untuk memajukan lagi perniagaan Network Marketing bersama Hai-O dan Premium Beautiful.


Seramai hampir 100 orang DDM dan 50 orang CDM turut serta dalam seminar ini. 


OK Enjoy the pics!Sebelum bermula, kita bergambar dulu dgn Jutawan Hai-O, CDM Hj Azlan Deraman yang bergaya dengan kasut merahnya.Minum petang dengan sideline yang jelita, CDM Suhaily EldaSessi menari cha-cha dulu sebelum bermula slotCDM Dr Hafiz pun sibuk salin notaCDM hebat CDM Juliana Hamzah berkongsi rahsia kejayaan meraih title JUTAWAN pada usia 31 tahun.Pose wajib, selepas sessi petang. Rehat kejap untuk solat Asar dan Maghrib in our Deluxe RoomMenikmati pemandangan senja di Awana Genting HighlandSuka betul ambil gambar! Tak dapat dibantu dah hahahahBreathtaking view from the roomLepas solat kita dinner dulu. Sedap gilerr!!Jangan lupa baca doa makan :)Barisan Double Diamond dan Crown Diamond Manager TIGERS YELLOW MANIA GROUP, bergambar selepas sesi malam.Rise & Shine!! BEAUTIFUL morning indeed for our second day seminar..Breakfast dulu! Tak tahan, sangat banyak selection untuk breakfast!Bergambar dengan our IDOL, CDM Hajjah SITI ROHANA YUSOFF....
with her RM19K Channel handbag! WOW!!!


The legendary CDM Hanis berkongsi kepentingan takwim syarikat untuk diaplikasi dalam perniagaanSelesai slot pagi, bergambar dengan kawan baik, CDM Salha Zain. Cute kan!Alhamdulillah our business partner, upcoming CDM Kapt Dr Adrin dijemput sebagai testimoni, dengan memegang income RM20,000 sebulan dan jaringan perniagaan di kalangan doktor. TAHNIAH!


Barisan bintang baru 2012 yang bakal dinobatkan sebagai CDM di Pentas Gemilang Stadium Bukit Jalil November ini. 

My idol, CDM Chan at the right hand corner :)))You'll see this smile again during the Hai-O 20th Anniversary this November, only I'll be wearing Calvin Thoo & Jimmy Choo :)


Come join the fun :) Call us now!1 comment:

  1. tempat anniversary tu stadium melawati shah alam la yunk...

    ReplyDelete