Monday, 21 May 2012

NDO... New Distributor Orientation... New Dreams Opportunity...

Helluuuuuu!


Alhamdulillah hari Ahad yang lepas, 20 Mei 2012, kumpulan Tigers Yellow Mania sekali lagi telah mengadakan sebuah seminar khas untuk para usahawan baru. Antara sebab kami memilih bisnes ini dulu pun kerana adanya majlis-majlis ilmu macam ni. Iya lah, kalau nak berjaya dalam apa-apa bidang pun, kenalah ada ilmu kan :) 


New Distributor Orientation atau NDO, kami beri nafas baru dengan tema "New Dreams Opportunity".... Satu peluang untuk kawan-kawan baru kami melakar sebuah impian dan menggapai cita-cita menjadi realiti.


Bertempat di dalam suasana kehijauan yang amat menenangkan, Forest Research Institute Malaysia atau FRIM, menjadi pilihan kami. Biarpun tidak dalam suasana yang sangat "grand", tetapi isi ilmu yang ingin disampaikan lebih penting buat kami.


Hampir lapan puluh orang peserta datang untuk mendapatkan bekalan untuk meningkatkan prestasi bisnes, untuk mencapai matlamat next pakej iaitu LONDON & PARIS..


Macam biasa, I memang tak suka celoteh banyak.. kita layan gambar k :)



AUMM!!!

Our beautiful MC, CDM Dr Belle

Sessi ringan-ringankan minda... Koi Mil Gaya gitusss!

Ayahanda CDM Dr Hafiz ambil slot pertama, takwim untuk 3 bulan

My protege, upcoming DDM Cik Rose, first time jadi speaker on her birthday... Nervous tapi memang penyampaian berapi-api! Well done girl!

Our Blue Tiger in da house! CDM Budi Hayati, sideline kepada kami tapi rapat macam adik-beradik...



My turn... eheheheh...


Close-up :) TQ upcoming DDM Elena for the gorgeous pic!

Closing remark by CDM Dr Rosma yang sangat bersemangat. Tak sangka memang sangat-sangat best penyampaian beliau walaupun orangnya sangat pendiam...

Birthday celebration bagi usahawan yang lahir bulan Mei... Cake hadiah special dari CDM Azura yang tak dapat hadir sebab sedang berpantang. Thanks CDM!

Gaya santai Team Dr Belle!

Gaya gojes ala-tiger manja.. The EL-Rose Team :) ever expanding.. syabas!

Team CDM Dr Rosma & CDM Budi! Sempoiii! I likeee!!

Seharian bersama dalam seminar ini memang tak terasa sebab semua orang enjoy. Tak mengantuk dan dapat banyak ilmu baru yang boleh terus diaplikasi.

Rasa bersyukur sangat ditemukan jodoh dengan perniagaan yang best, syarikat yang kukuh dan kumpulan besar B32 dan kumpulan kecil TYMG yang sangat-sangat BEST! 

Tak pandai berniaga tak apa, yang penting nak belajar... Tak tahu tak apa, yang penting nak tahu :) 

I love my Red & Black Family & my TYMG family!!







No comments:

Post a Comment