Wednesday, 20 June 2012

Germany Oh Germany...

Hye uolls...


Sekarang tengah EUROPE fever kan... EURO2012 tengah berlangsung, pas tu Hai-O pun tengah buat pakej  melancong ke luar negara iaitu ke LONDON & PARIS....


Nak cerita sikit about pengalaman ke Europe ni... Masa trip ke SWITZERLAND 2010 dulu, kami ada singgah di Titisee iaitu daerah dalam Germany yang berjiran dengan Swiss... perjalanan dalam sejam je. YES! GERMANY YANG MASUK FINAL EURO2012 tuuuu!


Our first stop? RHINE FALLS GERMANY iaitu air terjun terpanjang di dunia. 




This is the original TYMG members.... :)


Hubby yang tak romantik pun jadi super duper romantik ok bila kat oversea... sejuk kaaan

Breathtaking view of wheat fields in Germany

On the way ke Titisee ni..

Dah sampai! macam biasa CDM Chan memang tak ada dalam gambar.. sebab dia sangat suka AMBIL gambar hahahaha

Gaya HITLER.. hahahahahah

Us in front of Cockcoo Clock factory



Cuckcoo clock ni ada global warranty tau!

Jalan-jalan tepi tasik Titisee yang CANTIK!

Late bloomers... dah autumn tapi masih ada flowers lagi 

Bendera Germany kat belakang tu yang mahal tuuuu

Hasil tangkapan masing-masing.. Aigner murah giler.. half price ok!

Sebab Titisee ni sebelah dengan Black Forest, kami pun dapat la merasa cake Black Forest as our dessert

Abang and the Germans.. hihi

Tengok tu rakan kongsi I shopping mengalahkan mak dia! Hebat!

Lovely autumn!

Tengok pelangi je, ingat madam... ingat madam je, nampak pelangi.. :)



Last stop of the day... SHOPPING lagi.. hihihi

It was brilliant sangat the whole trip to Switzerland & Germany.. can't wait till my next European trip in March 2013....

Come join us!


2 comments:

  1. beznye dr g german..hehee...sy student nursing PPUM..cataract2..hehe..

    ReplyDelete
  2. JOM pinky Lady kita gi Paris sama-sama.... Peluang ada, free je, youuuuu!!! Nanti saya balik dari Guangzhou kita jumpa ya!

    ReplyDelete