Saturday, 30 June 2012

Persahabatan dunia maya...

Hye dearest,


Malam tadi kami berdua berpeluang berjumpa face-to-face dengan salah seorang blogger terkenal iaitu Lydia Miza (www.lydiamiza.com) atau nama penanya LM. Sebenarnya beliau ni kenalan blogger dengan encik suami I, mereka berkenalan dan LM, dan LM order Lactolite dengan Dr Hafiz.




Semalam kebetulan kami di area rumah beliau, kami pun singgah. Orangnya sangat peramah dan menyambut kami macam kami ni sedara! Walau tak pernah bersua muka sebelum ini, rancak bersembang macam long lost best friend! Baru tahu rupanya LM pun orang Johor, suami beliau pun orang Negeri Sembilan, sama macam I! 


Alhamdulillah beliau beri positive feedback on Lactolite. Asalnya beliau ada gastrik yang teruk, tak kira makan on time atau tidak, sakit perut selalu menyerang. Baru minum LACTOLITE 7 hari, katanya dah hilang sama sekali sakkt gastrik beliau. Yang paling best kata beliau, dah turun 4KG dalam masa sebulan!!! YAHOO!!!


Thanks for your support, LM! Semoga persahabatan yang baru bermula ini akan berkekalan... ;) 





3 comments:

  1. assalamualaikum kak aisyah, tq datang, borak dan gelak sesama. hihi...tak tau nak cakap apa pasal persahabatan alam maya ni. harap akan kukuh ukhwah yang terjalin.

    ReplyDelete
  2. kengkadang persahabatan alam maya ni lebih menyeronokkan drpd persahabatan sebenar.

    ReplyDelete
  3. Hope we can meet again some other time, lydia (LM) :)
    Scarlett, betul tu :)

    ReplyDelete