Thursday, 14 June 2012

TOLONG! PREMIUM BEAUTIFUL GIGIT SAYA!

Hye!


He he sorry tajuk kontroversi sikit


I nak ambil kesempatan ni nak cerita sikit sbb ada a few customer and business partners yang tanya.


PREMIUM BEAUTIFUL ada gigi ke? Macam mana dia "gigit"?




Kadang kala ada client yang mengadu bila pakai corset ni rasa macam mencengkam pada bahagian pinggang & alur girdle. Kadang kala ada yang merah & timbul (wheal atau bahasa Melayunya gegata). 




Kenapa yek???


OK JAWAPANNYA:


1) SAIZ TAK SESUAI! 


This is one strong reason why you should only buy Premium Beautiful from an AUTHORISED DEALER. Premium Beautiful is a PREMIUM product, dan seindah dan setinggi namanya, memang nilainya pun tinggi. Untuk setiap client, kami akan ukur by centimeter dan fitting saiz yang sesuai hingga betul-betul client berpuas hati. Antara sebab kadang kala rasa menggigit ni, untuk penjual tak bertauliah yang menjual ikut saiz S/M/L/XL dan sebagainya. Kalau terlebih ketat, jangankan baju dalam, jam tangan pun boleh "mengigit", betul tak?


Satu lagi drawback beli dengan sebarangan orang ni adalah nanti susah nak dapatkan LIFETIME WARRANTY tu. Kalau beli dengan orang yang tak dikenali, macamana nak servis barang nanti kan? 


So let me emphasize again, BELI CORSET HANYA DARI EJEN BERTAULIAH DAN BERDAFTAR k. If in doubt, always ask for dealer's code & you can check with Hai-O Marketing Sdn Bhd.






2) YOU ARE A SENSITIVE PERSON...


Eh, bukan over-sensitive yang senang menangis tu. Tapi anda seorang yang senang allergic atau alahan terhadap sesuatu contohnya makanan laut dan sebagainya. Individu macam ni, selalunya dalam badan ada banyak MAST CELL yang activated. Fungsi MAST CELL ni, bila berjumpa dengan allergen atau bahan yang menyebabkan alahan, dia akan mengeluarkan histamin iaitu hormon "gatal". 


Dulu masa I mula-mula pakai pun macam tu juga, but my upline CDM Dr Rosma beritahu, solutionnya adalah cuci dulu Premium Beautiful dengan pencuci PREMIUM WASH sebab sisa buangan dalam badan keluar melalui peluh yang bersifat asid. Bila peluh melekat pada fabrik, ia akan trigger histamine release & menyebabkan gatal.


Tapi efek ini sementara je, selepas seminggu hingga dua minggu, insya Allah akan berkurangan. Dulu I memang allergik dengan seafood & daging kambing. Tapi now Alhamdulillah dah ok.. memang "hantu" seafood lagi sekarang!


OK terjawab tak persoalan? Feel free to email or SMS me k :)


I LURVE MY PREMIUM BEAUTIFUL!




TO ORDER PB YOU CAN CALL ME 0123051984 OR SMS draisyahafiz@gmail.com

No comments:

Post a Comment