Tuesday, 11 September 2012

Majlis Anugerah Sales Manager & Senior Sales Manager Sept 2012

Hye gorgeous people!!!

Lama sungguh tak update kan! Sooo sorry sbb busy sikit my thesis submission dah dekat...


Oh for all of you yang belum tahu lagi, I memang "schizophrenia" sikit.. hahaha.. bukan I gile tapi I ada split personality sikit. Hahaha... I am an Eye doctor/masters student/trainee lecturer by day & fulltime entrepreneur after 5pm! By 1st December ni I akan jadi fully qualified ophthalmologist, earn 5 figure income dgn gaji hakiki, but I still  LOVE LOVE LOVE my business :)

OK hari ni dah 24 Syawal dah.. Dah habis puasa enam belum? I ada terbaca, katanya kalau kita dapat puasa enam hari dalam bulan Syawal ni, menyamai puasa selama setahun & ia adalah salah satu petanda puasa dan ibadah kita sepanjang Ramadhan yang lalu, diterima oleh Allah :) AMIN! 

OK Sabtu lepas Hai-O mengadakan Majlis Anugerah yang sangat GRAND di Dewan Wawasan Menara PGRM Cheras, bagi meraikan usahawan yang berjaya ke pangkat Sales Manager dan Senior Sales Manager iaitu dengan jualan RM20,000 dan RM60,000 secara berkumpulan.

Tema macam biasa, MERAH HITAM. This time I pakai dress from Envee, inner tudung from Arzu & selendang of course dari Calvin Thoo... The cardigan is from Le Mumbai.... 

Beza kali ini, ada nostalgia sikit sebab pada majlis anugerah bulan Februari yang lepas, cik Abang I yang jadi speaker (& and I am still "damn" proud of him!). Kali ini yang jadi speaker is our good friend CDM SAID SAIFUL... kalau yang dah lama follow blog ni, memang selalu nampak gambar dia kat sini.

OK enough said, enjoy the pics. Banyak lagi gambar but our professional photographer belum bagi. I yang excited nya! 

OK, all in all, it was a really lovely day! Love what I'm doing! 



My number ONE idol, CDM Chan Choon Soon.... He's literally my 3rd father after Ayah & my father in law.... Thanks sifu!


It's Guangzhou REUNION! Or more of the singing feast reunion... My lovely SSM Lady Faiez & SSM Anne Nieza Ahmad.... Proud of you girls!


Our own accountant in the group! SSM Kak Rohanita ni kerja hakiki pun income dah belas ribu, tapi still nak buat bisnes... ENJOY katanya :)


Our new business partners, Shekien Shapperi, Nabila Orked Ungu,  Fatimah ( pink shawl) and her friend Anis. And of course our lovely Cik Rose


Sibuk ambil gambar hehehe


Part of TYMG top leaders with our beloved CDM Haji Azlan Deraman. He's truly our idol... men of few words but million strategies.


CDM Said Saiful berucap.. imagine being a millionaire at the age of 26!


With our new business partners, Ustaz Azmir & Ustazah Ainie... Husband & wife buat bisnes baju dalam, satu hari dapat jual 4 set, 3 weeks SOLD OUT! Hebat! Boleh ambil aura Abang Amir yang melancong oversea with isteri, hasil bisnes Hai-O




Part of TYMG family.. ramai yang dah balik masa ni.... Insya Allah next year kita triple the number k!

OK nanti I upload banyak lagi gambar k! Stay tune!!

3 comments:

  1. Teruja sangat riza.....baca n tgok all pic..Dr Aisyhah high motivation..kak nita my lovely sis, proud u juga....

    ReplyDelete
  2. Don't hesitate to join us Riza :)

    ReplyDelete
  3. Wahhh :D Gambar saya pun adaaaa!! Glamourrr gituuu....

    ReplyDelete