Sunday, 21 October 2012

CDM Celelebration in Stokist B32

HAPPY SUNDAY PEEPS!!

Alhamdulillah hari ni I woke up with a big smile on my face... (despite a bit of migraine haha), cos last night was one of the most important night in my life... Malam tadi Alhamdulillah me along with three other CDMs yang mencapai pangkat CDM dalam bulan September, telah diraikan dalam upacara yang sangat GILANG GEMILANG.... Pertama kali dalam sejarah semenjak I join bisnes ni, 4 orang CDM terus diraikan, mahunya tak GRAND?


Me with CDM Dr Belle, with the team of TIGERS at the back


I have dreamt of that day since I first started this business some time ago. Masa Sales Manager dah wonder, " nanti aku naik CDM, apa aku nak berucap ya?" Oh well, a thousand steps start from the very first step... and the first step to success is to have IMAGINATION & DREAMS, right! Ngeeee :)

Me & Lady Faeizz, my business partner & also my make up artist for the night.. Luv ya!

Sebelum diraikan, ada acara anugerah jam tangan... Alhamdulillah bulan lepas salah seorang rakan kongsi I yang baruuuu je join bisnes dapat sales RM100,000 sebulan bersama group! Full time doctor and mother of 2 beautiful children, tapi sempat pulun biz & dapat income Rm11500 last month.. CONGRATS DR FARHANNA!!






The first CDM yang diraikan is CDM Azie from Orange Mania. Orangnya comel je, baru 25 years old tapi dah drive Merc C class yang baru.. KERLASS! Orangnya bercakap macam politician, dulu mak beliau jadi penghalang, tapi beliau buktikan, dengan bimbingan mentor beliau, beliau boleh berjaya. Anak dara kaya gitew!! Tahniah Azie!!




Next is CDM Megala from Penang, CDM kedua dari bangsa India selepas CDM Shanti iaitu upline beliau. Orangnya cantik macam heroin hindustan, tak sangka dah ada anak 2 orang! Hebat pasaran Premium Beautiful sekarang kan! Tahniah Megala yang cantik!



Third is CDM Azie Beauty from Gold Mania Group iaitu di bawah pimpinan CDM sahabat baik I iaitu CDM Yatie Nidzal. Azie ni kerja Tabung Haji, kecil molek je, tapi jiwa fighter Ya Rabbi! Dah booking Merc C-Class baru juga. The vast!! Tahniah Azie Beauty!!


Last baru dapat turn I ... huhu.. sampai tak senang duduk tau tunggu turn... kejap nak gi toilet lah, nak terbatuk lah.. hahahaha... akhirnya at around 11.45pm baru sampai turn I.. But I'm glad I was the last so that I have all the time for me to say thanks to....

The ever dreamt-off walk down the aisle

Big smile with big support from the Tigers Yellow Manians...


Spilling my heart... :)


Since what I said last night is not recorded, I'd to to engrave them here in my blog, for eternity so that all readers can know that I am and will be forever indebted to these great people who are with me along the way to success...

Mr Tan Kai Hee & Hai-O Marketing Sdn Bhd who gave us a great, strong platform for us to involve in this life-changing business.

CDM Chan & Madam Lam for ALWAYS BELIEVING IN ME, even in those days that I lost faith in myself... Thank you for being the father and mother in this business to me, and to all entrepreuner in B32.

CDM Hajjah Siti Rohana & CDM Haji Azlan yang sentiasa meletakkan kepentingan rakan kongsi jauh lebih dahulu daripada kepentingan peribadi, for always teaching, guiding and inspiring us to be a wealthy muslim, insya Allah.


CDM Azura & husband CDM Yusri yang membimbing kami sejak kami bertatih dalam bisnes ini. Thank you for ALWAYS BEING THERE WHEN I NEEDED YOU THE MOST, Zura... Love you for that....

CDM Dr Rosma & upcoming CDM Abang Zafren, who shared this wonderful, wonderful oppoturnity to us in that night of Ramadhan. I will always remember our sweet memory going to Raudhah in Madinah in 2010... I'll never forget that Allah sent you to be my older sister....

Last but not least to the love of my life, my heart and soul, my everything, CDM Dr Hafiz a.k.a. hubby for just being you, for loving me the way I am, for being there when I fall and when I raise.... love you to bits!

Thanks to all my business partners who came last night, terharu sangat kita convoy 15 kereta dari New Distributor Orientation kat FRIM Kepong to stokist, as early as 5pm! Love you guys so much

OK enough said, enjoy the pics k! XOXOXOXOX


Macam nak menyanyi... Thanks again to Lady Faiez for the lovely make up & my brother Abdul Razak for the nice pics


Ada bakat Maharaja Lawak juga rupanya kehkehkeh.... 

My hubby tersipu-sipu I kata "He is the best thing that ever happen to my life... (second is LASIK!)"


Special gift, a purple BONIA from Madam Lam.. LOVE IT!!


Acara potong cake


With our beloved CDM Siti Rohana


Alalalalalalalala cayang!


Last time buat camni, 9 tahun lepas masa wedding.. ekekekekekeke


Ada satu lagi kek dari YMG! YAHOOO!!


Jom kita potong cake ramai-ramai!!



Part of my business partners yang datang... LOVE YOU LIKE A LOVE SONG!

Our beloved TIGERS YELLOW MANIA GROUP! 
BERSATU HATI SEMAKIN KE DEPAN!

Thank you all who were able to make it to the ceremony, deeply, deeply appreciate it! In Shaa Allah 2013 kita akan supply lebih ramai CDM k! TOGETHER EVERYONE ACHIEVE MORE! That's TEAMwork!

No comments:

Post a Comment