Thursday, 11 October 2012

Good News... one after another... ALHAMDULILLAH!

Hye dearest!

Alhamdulillah the closing of September and the opening of October has been nothing but the bearer of great news.



Tak, bukan I jadi cover majalah Vogue (eventhough I wouldn't say NO should the opportunity arise! Haha!)... ni propa je my photographer buatkan hehe...

The real great news was...first, Alhamdulillah pakej London & Paris sudah pun melabuhkan tirainya. Congrats to all business partners yang qualify! Oh My memang dah lama rinduuuuu sangat nak "balik" ke London. He he..bukan apa, dulu 6 tahun berulang alik KL-London masa belajar di Ireland. Ingat lagi our first trip ke London nak sambung belajar medic di National University of Ireland Galway tu, our flight was on the 9/9/99! Tarikh keramat k! 


9/9/99 at KLIA, the day we left Malaysia in pursuit of a medical degree & hopefully happiness that comes alongside :)
(I'm in the brown tudung... oh my, fashion sense was non-existant!)

I left Ireland in year 2005, not knowing bila lagi nak dapat ke London. Rupanya rezeki nak ke sana lagi bukan dengan attend conference dalam bidang perubatan, tapi dengan berniaga bersama Hai-O. Patutlah orang gelar kami ni MLM.. Meniaga Lalu Melancong! Haha!


Yahoo!!! London kau tunggu akuuuuu!!!

Second, Alhamdulillah pada awal Oktober, kami dapat confirmation dari syarikat yang I dah pun capai pangkat tertinggi dalam Hai-O iaitu CROWN DIAMOND MANAGER! ALHAMDULILLAAAAH!!! 

I rasa nak melompat ada, nak menangis ada.. tapi memang lega sangat sangat sangat dapat sampai ke puncak akhirnya. YESSS!!!! Tu yang buat photoshoot tu, untuk hantar gambar pada syarikat, sebab semasa Majlis Ulang Tahun Syarikat yang ke 20 nanti, wajah-wajah CDM-CDM baru akan disiarkan dalam suratkhabar Berita Harian. SYIOOKK!!!! Hehehehe (*mode tengah senyum sampai telinga*)

I nak ambil kesempatan ini nak ucapkan terima kasih pada syarikat Hai-O yang beri peluang pada kami berniaga pada satu platform yang sangat-sangat kukuh dan stabil. 

Then to 2 most important men in my life in this business line iaitu the love of my life, CDM DR HAFIZ who has been a great support to me...without you, I'm next to nothing, darling. Alhamdulillah we are the first PASANGAN CDM in our group yang berjaya capai pangkat ni dengan kami berbisnes as part time saja :) Yakin boleh, pasti boleh! YEAH!


My better half, CDM Dr Hafiz Osman (drhafizosman.com).... we're in this together, baby!

And secondly to my father in this business, who personally guided us, be with us through thick & thin, been the ROCK in our lives, laugh with us through our joy, consoled us through our sadness.. he is literally my right hand in this business , tak lain tak bukan CDM CHAN CHOON SOON.... I'm so honoured to be one of his mentee in this business & I owe him everything I have. 


CDM Chan, si pencuri hati ramaaaaaaai orang :) We love you CDM!


Tak lupa buat insan-insan istimewa Madam Lam, CDM Kak Ana dan CDM Abang Lan yang sentiasa ada buat kami semua. Hanya Allah yang dapat membalas jasa kalian...

Juga buat Mama Ayah yang sentiasa mendoakan kejayaan diri ini.. Insya Allah rezeki yang melimpah kita kongsi bersama k :)

To my beloved TIGERS YELLOW MANIA GROUP LEADERS, CDM Azura, CDM Yusri & CDM Dr Rosma, thanks for everything! Insya Allah 2013 will be another year of GLORY for all of us. 

To my sayang sayang rakan kongsi in TYMG... Insya Allah, you give us commitment, we will give you commitment. We'll work together in a T.E.A.M k! TOGETHER EVERYONE ACHIEVE MORE! 

OK Insya Allah Rabu depan 18 Oktober will be the video shooting for us CDM-CDM baru in the HQ. I will give you coverage on those. The cake cutting ceremony will be on the 20th October in Batu Caves. Event is by invitation only, kindly call or sms or email to reserve your seat k. No obligation :)

In the mean time, enjoy the pics masa photoshoot hari tu :)


Chak!

Macam wedding photo pulak kan.... hihi.. best sebab HALAL youuu!

My first ever dress by CALVIN THOO... love the vibrant colour..

Me & my lil future ophthalmologist... :)) Amin...

Our achievement so far, Alhamdulillah :)


Nothing is impossible, impossible is nothing. You'll never know your potential till you try. 

:) Join us now!

No comments:

Post a Comment