Saturday, 24 November 2012

Ulang Tahun Hai-O ke 20

Hye lovieeee!!! 

Alhamdulillah dah selesai majlis ulangtahun yang ke 20 semalam... memang sangat gilang-gemilang, for the first time rasa macam artis heheheheh... pagi pukul 10 pagi dah pegi make up kat MAC midvalley, then shoot ke Hotel Grand Bluewave Shah Alam where we were staying untuk photoshoot & videoshoot.... pukul 1tghari kami gerak ke Stadium Malawati....

Banyak gambar nak tunjuk ni tapi tungguuuuuuu!!! I pakai dua dress, one for red carpet, one for stage... echewaaaah!!! 

Ni gambar bunga-bunga dari rakan kongsi & side line tersayang... 

Thanks you all!!! And thanks to all rakan kongsi yang dapat hadir semalam, dan yang tak dapat hadir, tapi turut mendoakan kelancaran majlis. 


No comments:

Post a Comment