Wednesday, 5 December 2012

"Kenapa aku tak boleh dapat kereta mewah?"

Hye all,

 I nak share sesuatu yang  I dapat dari our business class last week. Yang menarik hati I nak share adalah sebab yang sampaikan adalah seorang Crown Diamond Manager senior di B32, senior kerana beliau sudah berusia 40 tahun. 

Beliau kata, dulu sebelum buat bisnes, bila balik raya, beliau dengan suami dan empat orang anak akan bersesak-sesak dalam sebuah kereta Proton Iswara untuk balik ke Utara. Bila memandu, memanglah akan memandu di lorong paling kiri, kerana kelajuan maksimum pun perlahan, air-cond pula tak ada. Anak-anak saling bercakaran di back seat kerana tak selesa. 

Apabila ada kereta yang memotong, pasti CDM ini mengerling dan melihat, "Oh Toyota Estima... Toyota Wish... Mercedes.. BMW.... Kenapa bukan aku? Kenapa aku tak boleh berikan kereta yang mewah dan selesa untuk anak-anak aku".

Hinggakan CDM ini terfikir, "agaknya kalau aku berhenti di R&R, ketuk cermin tingkap salah sebuah kereta ni, tanya apa rahsia dia sampai jadi kaya, dia akan bagitau tak?"

Yang pasti kita semua pun tahu memang tak ada orang akan willingly nak bagitau rahsia kejayaan masing-masing. Berbeza dengan bisnes Premium Beautiful di B32 ini, semua ilmu akan diturunkan dan setiap individu akan dibimbing. Every step you will be guided. 

Imagine driving one of these for raya 2013.. Nothing is impossible, as long as you are willing to make that first step to contact us... :)No comments:

Post a Comment