Sunday, 20 January 2013

Premium Beautiful SM & SSM Recognition Ceremony Jan 2013

Salam & Hye!!

OK siang tadi Alhamdulillah dah selamat berlangsungnya Majlis Anugerah Sales Manager (Sales RM20,000) dan Senior Sales Manager (Sales RM60,000) di Menara PGRM Cheras. 

This is the first Hai-O Event of the year, and I am sure banyak lagi event-event yang happening akan dilangsungkan oleh syarikat yang gah ini tahun 2013 ini. 

Majlis anugerah kali ni adalah yang pertama kali I nak naik stage sebagai CDM & menyanyikan lagu Hai-O perjuanganku bersama barisan CDM-CDM yang lain. Masa Anniversary Hai-O yang lepas pun dah naik, tapi sebab masa tu memang event utk meraikan I sebagai CDM baru, so tak kira lah yek.. hehe

OK jom tengok gambar-gambar... seronok tengok gambar-gambar rakan kongsi yang excited nak naik pentas... Siap ada yang tulis kat FB, dah 5 tahun tak ada siapa pun bagi naik pentas, buat biz jual corset Premium Beautiful, terus dapat pengiktirafan! Best kan!! Let's zoom to the pics! Zassss....


Penyambut tetamu.. hahahahaha... semua nak menggayakan set penjagaan wajah LUMINEZ yang baru launch!


Me & hubby with CDM Natasha Aimee yang merupakan speaker hari ini. Proud of her!! Congrats to you dear & your hubby CDM Azril

The heroes, sebelum berarak masuk ke dewan mengiringi VIP

Tak lepas peluang ambil gambar dengan Madam Lam tersayang!


Gaya "terlebih sudah" atas stage.. excited to the max with my Mommy Tiger CDM Zura!

Encik Suami yang sangat bersemangat atas pentas, bawa kamera besar lagi! ( Tapi apasal suamiku paling "kiut"?) Hahahahaha


I really respect Mr Tan Kai Hee.. His words today, " a thousand miles start from the first step", was my exact LIFE MOTTO... :) 


Cik Abang mengiringi SSM Abang Affuan..

I pulak mengiringi protege I upcoming DDM Dr Farhanna... dah nak DDM dah.. tapi naik pentas SSM dulu k! 


Wajah excited dapat bunga ya Nisaa!! Hahahah.... congratss!!!



Part of Yellow Mania Tigers yang diraikan... next round kita di Diamond Night k YMG!!

Mengiringi CDM Tasha ke pentas

Lagu Horray Horray yang wajib di kalangan geng B32! 

I was really moved by the speech that CDM Tasha delivered. Walaupun beliau dah berkecimpung dalam bidang celebriti iaitu sebagai peragawati, pengacara TV, DJ radio Era dan sebagainya, beliau tetap memilih untuk menjalankan perniagaan kerana beliau kata, hanya dengan bisnes kita boleh selamatkan diri kita. 

Her story about a pencil was even more touching. Kata beliau, kalau kita  sebagai sebatang pensil yang hebat, kita perlu benarkan 4 perkara berlaku

1) kita mesti benarkan diri kita di PEGANG oleh orang yang hebat supaya kita boleh lakukan sesuatu yang hebat

2) kita mesti benarkan diri kita disakiti iaitu DIASAH supaya kita sentiasa TAJAM

3) kita mesti tinggalkan KESAN atas apa jua permukaan yang kita lalu, maknanya hidup kita ini biar ada kesan yang berguna kepada orang lain

4) kita mesti tahu nilai diri kita terletak pada batang karbon dalam pensil itu, iaitu simbolik bagi HATI.

BEST KAN!

Second session... Lucy Liu dapat anugerah pulak! Eh! Lucy Ruziah! 

Photo-gediks session hahahahah


Part of TYMG... we will bring the SUNSHINE COLOUR to SHANGHAI!
Semua penerima anugerah make sure Diamond Night naik pentas juga k! Laaaaagi GRAND!!!

Last sekali I nak introduce my model untuk product penjagaan kulit wajah baru iaitu LUMINEZ.... tak lain tak bukan.. MY HUBBY!!! Hahahahaha... meh kita tengok boleh cerah tak muka dia!!! CONFIRM tambah henseeemmmmm la lepas ni!!! 

Meriah kan hidup ni dengan biz Hai-O and premium beautiful ni.... kalau tak confirm hidup I pergi balik kejeeeee je. OK jom lah be part of us! Bila lagi nak capaikan azam tahun baru tu? Jom melancong ke SHANGHAI! 0122979270 is the number to dial!





No comments:

Post a Comment