Monday, 25 February 2013

Kenangan di Jakarta dan Bandung - Free Trip with Hai-O Marketing Sdn Bhd

Hye...

Dalam 10 hari lagi kami akan berlepas ke London dan Paris.. dan dalam masa yang sama, pakej Shanghai tengah ON FULL THROTTLE ni!!! 

Kalau nak cerita pengalaman melancong memang tak terkira dengan Hai-O dan Premium Beautiful ni. Tapi Jakarta Bandung trip pada Januari 2011 memang ada satu kelainan tersendiri. Pakej ni hanya untuk produk-produk herba sahaja dan walaupun sebelum ni group kami di B32 tak pernah fight utk produk-produk extra ni, Alhamdulillah berkat rezeki dari Allah dan kumpulan rangkaian atau networking yang kukuh, CDM Hajjah Siti Rohana dapat bawa satu bas ke sana! Majoriti adalah CDM-CDM senior lah. 

Seronok sebab selama 4 hari 3 malam dapat satu bas dengan Kak Ana, Abang Lan, CDM Chan & also his lovely wife Madam Lam....

Kenangan di Kawah Ratu, Tangkuban Prahu Bandung

With the legendary CDM Siti Rohana and CDM Azlan Deraman

At kolam air panas dengan Madam Lam yang comel!

The lovely ladies, CDM-CDM bergambar depan Hotel Horison Bandung

Us at PT-Hai-O di Mangga Dua Jakarta

OK memang Bandung dan Jakarta ni syurga shopping untuk tekstil lah. Baju anak-anak ada yang I beli untuk stok 2-3 tahun lagi! Hahaha... Slack from Zara yang original baru RM50! Best kan!

OK takmoh citer banyak, kita tengok videoclip je la ye... Lagu ni nostalgia sebab ada seorang "pengamen" @ peminta sedekah bawa gitar, kami minta dia nyanyi lagu ni, dia naik bas kami, kami bawa dia balik hotel! Hahahaha.. sampai hotel semua orang bagi duit kat dia.. PAKCIK KAYO lah! Satu bas bagi Rp10,000 - Rp50,000 seorang! 

Enjoy k... :) No comments:

Post a Comment