Saturday, 9 March 2013

HELLO FROM LONDON! Day 1 City Tour...with Premium Beautifu!

Hye hye.. 

THIS is a LIVE telecast from LONDON!! 

Hye darls, hari ni actually adalah hari ke 3 kami berada di kota metropolitan kota LONDON ini. Tapi baru hari ni berkesempatan nak update blog sbb kat sini memang FULL schedule sebab nak full use masa yang ada di sini. Ini adalah kali ke 13 kami melancong secara percuma dengan Hai-O Marketing, dan dah pegi lebih 15 buah negara all together.. Siapa sangka dengan berbisnes PREMIUM BEAUTIFUL CORSET boleh  bawa melancong sampai ke Eropah! 

Our flight was with Vietnam Airlines from KL to Hanoi, then to London Gatwick. Kita photoblogging je k sbb nak safe time, hari ni nak shopping lagi! 


With the Tigers Yellow Mania leaders, CDM Dr Hafiz, CDM Dr Rosma & CDM Zura

The rainbow bus in Pink & Blue today!


This is Hanoi International Airport. Transit 2 jam je kat sini

Cik Abang boarding the plane that will take us to London

With sidelines tersayang, Nazira & CDM Ayu from Pink Mania & CDM Tasha from Blue Mania :)

After a gruelling 13 hours of flight, we arrived in LONDON.. It was WET!

First stop of the day, LONDON EYE!

Breathtaking view from the London Eye Capsule

We're on TOP!

Big Ben & Westminster Abbey in the background

The handsome guys nyanyi acapella 



LOVE THIS PIC SO MUCH!!

Take 5 minum cappuchino jap

Lepas London Eye, kami lunch dulu kat Malaysian Restaurant in Edgware Road, Restoran Melur. SEDAP sangat!!

Next stop? BUCKINGHAM PALACE!



Hujan pun Rainbow Bus members sporting ambil gambar depan Big Ben... gaya ala-ala kesejukan hahahah
 
The love of my life.... I love you sayaaaang!

Gambar paling mahal utk trip ini.. with SIFU CDM CHAN!! YAHOO!!
 
Kami nyanyi lagu SAYANG untuk MADAM kat sini! weeee...

Dah sampai bilik hotel after dinner kat Holiday Villa..

OK that's it for now, nanti sambung lagi k... nak shopping kat Oxford Street hari ni!

PM me on facebook kalau nak kirim apa-apa k :)



2 comments:

  1. Farah waheda: sorry lambat reply. Nnt PM kat FB sy utk kita communicate lebih lanjut k. My FB cari kat Dr Mohd Hafiz punya friend :)

    ReplyDelete