Monday, 11 March 2013

London Day 2 : Bichester Village Shopping

Hye!

Hari ke dua di London kami berpeluang ke Factory Outlet Shopping di Bichester Village yang terletak about an hour away from London City.

Banyak juga brands yang terkenal macam Dior, Tods, Carolina Harerra, Alexander McQueen and many more. Harga memang murah 50-60% daripada high street price tapi semua yang dah last season lah. Tak kisah lah kan.. kita beli bukan nak ikut fashion tapi nak hadiahkan untuk diri sendiri je hehe

OK jom layan gambar..


CDM Chan yang sangat caring, tunjuk tempat kat mana nak solat dan makan bila dah letih shopping 

With beloved sideline, CDM Azie and hubby Wan

With kapten Pink Mania, CDM Kak Azilawa

Hubby yang sporting!

Handbag Dior yang I nak takde colour tu, so tengok-tengok je lah

Rasanya queue paling panjang is kat Prada. Sebab harga memang up till 70% off! 

Got a Versace sunnies for RM400 je! Murah kan!

Encik suami is always happiest when there's food haha.. Salmon for lunch!

Almond croissant yang sedaaaap! Free pulak tu sbb kami dapat VIP card. Entitles you to get a 10% extra off the merchandise, and GBP5 for food

Dengan hasil tangkapan masing-masing :)

After 7 hours in Bichester Village, kami balik London untuk dinner & balik hotel

OK stay tuned nanti I upload gambar day 3 pulak k :)

No comments:

Post a Comment