Monday, 1 July 2013

COZUMA.. the new generation of BB cream!

Hye Hye!

Ok nak promo sekarang ni Hai-O ada keluarkan satu produk baru yang memang B.E.S.T! 

siapa yang dah biasa pakai BBcream, it is actually cream revolusi dari Korea yang menggabungkan MOISTURISER, CONCEALER & SUNBLOCK kan... so all in one, tak payah pakai banyak-banyak cream.




OK now orang Jepun pula come out with this BRILLIANT idea on BBcream plus compact powder! C.O.Z.U.M.A! It has BB cream in it, it has sunblock in it, concealer AND compact powder in one case! How BRILLIANT is that?? :)



Oh my GOD girls! Memang best sesangat... it is in a casing that looks like compact powder, bila you pegang rasa macam cream tapi the moment you swipe it on your face, it kinda turn into powder form.. so easy to apply, so smooth! I LOVE IT! My blusher last sampai petang!

Lagi satu yang best, kalau nak ambil wudhu, senang nak tanggal so tak payah pakai make up remover! 

So now tengah ada promotion,buy one get the second one HALF PRICE! 

Free delivery in KL and Klang Valley for purchase of 2 unit of more! Jom gojes for hubby! Jom cantik for raya!



3 comments:

  1. Replies
    1. P3 terima kasih sebab bertanya. Boleh sms/whatsapp saya kat 0122979270 utk keterangan lanjut ya sis. TQ

      Delete
  2. P3 terima kasih sebab bertanya. Boleh sms/whatsapp saya kat 0122979270 utk keterangan lanjut ya sis. TQ

    ReplyDelete