Sunday, 27 November 2011

Premium Beautiful Bakal Membawa Kita Ke Vietnam

Salam,Vietnam Halong Bay 


Kali ini saya nak bercerita tentang satu negara baru. Negara ini memang sangat terkenal dengan sejarah peperangan yang sering disajikan kepada kita oleh filem-filem Amerika, iaitu perang Amerika dan Vietcong. Tapi  bukan kerana itu saya ingin ke sana. Insya Allah pada bulan Mac 2012 nanti, saya dan rakan-rakan akan diterbangkan ke bumi VIETNAM sebagai insentif pelancongan percuma dari Hai-O Marketing.

Teruja sungguh! Walaupun ini adalah kali ke 12 kami akan melancong pakej pelancongan 5 BINTANG dari Hai-O Marketing, tetapi apa yang sangat mengujakan adalah Vietnam adalah sebuah negara baru yang tidak pernah saya lawati.


Penerbangan selama dua jam ini, akan membawa kita ke Bandar HO CHI MINH iaitu ibu negara Vietnam. Kalau dulu Bandung digelar syurga membeli belah, khabarnya sekarang ini Vietnam sudah pun mengambil alih takhta itu.


Dari website http://www.journeywoman.com/shopping_worldwide/ShoppinginVietnam.htm, katanya memang Vietnam ini adalah syurga fabrik, terutamanya sutera Vietnam.

Sut juga boleh disiapkan dalam masa dua hari sahaja. Aduuhhh pastinya saya nak ambil semua warna yang ada, untuk baju raya pada hari raya pertama pagi, petang, malam, raya ke dua, ketiga....... Katanya kalau bawa duit belanja RM2000 pun pasti beg baju akan "beranak".... kalau bawa satu beg, pasti balik dengan lima beg! Oh I like!! Murahnya!!! Sesuai untuk mereka yang bakal melangsungkan perkahwinan, boleh beli baju untuk seisi keluarga, bergaya sedondon dengan sutera dari Vietnam.... CONFIRM BEAUTIFUL!


Yang pasti saya tidak mahu melepaskan peluang membeli Ao-dai iaitu pakaian tradisional Vietnam yang cukup sopan dan menutup aurat, sesuai digayakan di Malaysia :) Boleh tailor-made atau beli saja yang sudah siap di Ben Thanh Market nanti ya...


Selain daripada shopping, ada juga aktiviti bersiar-siar. Pemandangannya juga cukup indah, bak Cameron Highland yang cukup menenangkan... Pasti seronok berjalan berpegang tangan dengan suami tercinta, ala-ala bulan madu kali ke 12 gitu!Siapa lagi nak ikut ke Vietnam, dengan pakej 5 BINTANG, ALL EXPENSES PAID, marilah hubungi kami segera kerana tiada yang mustahil dalam perniagaan ini. Kali ini kita tak perlu berangan-angan untuk melancong ke luar negara, tapi sebaik sahaja anda menyertai kami, kami terus bawa anda ke Pejabat Imigresen untuk membuat passport antarabangsa anda, kerana ANDA PASTI BOLEH KE VIETNAM BERSAMA KAMI. Jom call 0123051984 sekarang ;)

Thursday, 24 November 2011

Ulang Tahun Hai-O ke 19 : Strive for A Perfect Vision!!

Alhamdulillah pada 19 November yang lalu, telah berlangsung Majlis Ulang Tahun Hai-O Marketing Sdn Bhd yang ke 19. Majlis gilang gemilang yang berlangsung di Malaysian Agro Exposition Park Serdang (MAEPS) dari jam 7.30 petang hingga tengah malam, telah menyaksikan seramai 33 orang usahawan Hai-O baru yang dinobatkan ke tahap pangkat  tertinggi dalam syarikat iaitu pangkat Crown Diamond Manager, membawa jumlah Crown Diamond Manager kepada hampir 400 ratus orang hingga ke hari ini.Setakat ini, ini merupakan majlis Ulang Tahun syarikat yang ke 5 yang dapat kami sertai, semenjak kami menyertai perniagaan ini empat tahun lalu. Sememangnya setiap majlis ulang tahun meninggalkan kenangan manis yang tersendiri. Antara artis-artis yang pernah menyerikan majlis-majlis ini adalah Erra Fazira, M.Nasir, Faizal Tahir, Adibah Noor dan Dato Siti Nurhaliza. Tahun ini Hai-O telah menjemput kumpulan Crossfire dan penghibur versatil Salih Yaakob untuk menghiburkan para usahawan yang datang dari segenap pelusuk negara.Ulang Tahun syarikat kali ini mengukirkan satu memori indah buat kami, kerana jika dua tahun lalu Dr Hafiz melangkah di atas pentas itu sebagai CDM baru, tahun ini kami mengiringi dua orang rakan kongsi kami yang berjaya dinobatkan ke pangkat tertinggi ini, yang menjadi idaman dan igauan setiap usahawan. Masakan tidak, setiap CDM diarak dengan buggy sepanjang permaidani merah di dalam dewan yang dihias indah, kemudian CDM dan pasangan melangkah dengan penuh bangga di atas dua runway ala- American Next Top Model! Kemudian mereka dianugerahkan dengan sebuah plat bersalut emas, dengan nama terpahat abadi, bersama sebuah pin Crown Diamond Manager dari emas tulen dari Tomei.

Semua usahawan yang hadir sememangnya boleh menandingi artis-artis di Festival Filem Malaysia. Yang lelaki tampak segak dengan sut, yang wanita tampak anggun dengan busana mewah dari pereka-pereka fesyen yang terkenal, antaranya Jovian Mendagie, Dato’ Radzuan Radziwill, Hatta Dolmat dan Rizman Ruzaini. Alhamdulillah saya  dan salah seorang rakan kongsi, amat bertuah kerana dapat menyarungkan dress hasil ciptaan Calvin Thoo.

Kami bersama multimillionaire Malaysia, CDM  Hajjah Siti Rohana & CDM Haji Azlan

Kemuncak kemeriahan majlis ini adalah apabila rakan kongsi kami mendapat hadiah utama cabutan bertuah yang berupa jongkong emas bernilai RM25,000. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia hanya Allah yang tahu. Siapa sangka dengan bermodalkan sekeping tiket bernilai RM35 sahaja, membuahkan hasil yang sangat lumayan. Nampaknya sudah dua tahun berturut-turut rakan kongsi kami mendapat Grand Price.  Tahun lepas merupakan sebuah kereta Suzuki Swift.
Insya Allah kami pasti akan terus bersama Hai-O dan menikmati segala kegemilangan yang dijanjikan bersama perniagaan ini. Yang pasti Ulang Tahun yang ke 20 tahun hadapan pasti lebih meriah lagi, dan kami akan melahirkan lebih ramai usahawan bergelar Crown Diamond Manager. Siapa yang sudi dibimbing, kami sepuluh kali sedia untuk membantu... Jumpa anda di puncak kejayaan bersama senyuman!

Us with our two protege... In the next anniversary we'll double the number! See you at the top!

Tuesday, 1 November 2011

Harga Premium Beautiful- Harga Promosi Nov-Dis 2011

Harga Korset Premium Beautiful adalah seperti  di bawah:


HARGA NORMAL (Bayaran Secara Ansuran) 
SET KECIL- RM 2400.00 sahaja (RM 200/bulan selama 12 bulan)
SET BESAR - RM 2600.00 sahaja  (217/bulan selama 12 bulan)

Setiap pembelian korset lump sump CASH akan disertai dengan hadiah istimewa percuma berupa satu kotak Lactolite (produk kuruskan badan) yang senilai RM 158!!!


Promosi terhad dari Bulan November Hingga Disember 2011 sahaja khusus untuk 5 org customer pertama setiap bulan... Siapa cepat dia dapat!!
BERMINAT !!!!Hubungi saya di nombor 0123051984 atau email ke draisyahafiz@gmail.com."BE BEAUTIFUL WITH PREMIUM BEAUTIFUL"