Monday, 27 August 2012

SELAMAT HARI RAYA!!! Minal Aidil Wal Faizin...

Selamat Hari Raya!!

Di kesempatan ini kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin kepada semua... 

Sooooo sorry dah sepuluh hari raya baru sempat update blog. Ini pun sebab dapat cuti hari ni :)

Alhamdulillah this is the 6th raya we celebrated as part of Hai-O's family. 

2007 kami join tu, baru je join, masa tu raya pun pakai MERAH sebab semangat! 


2008 first time kami raya dengan kereta WISH, hasil Tabung Kereta yang pertama.

2009 raya dengan keadaan sangat preggy! Raya pun pakai baju masa naik anugerah Diamond. Kalau tak buat Hai-O, rasanya raya pakai baju kurung beli siap je hehe.. Masa ni Cik Abang I rasa sebagai CDM lah sebab dapat capai CDM masa bulan puasa.

2010 raya dengan BMW 5 series baru, hasil Tabung Kereta yang kedua.. Ni yang bestnya buat bisnes husband & wife, dua-dua boleh dapat tabung kereta :)


2011 raya yang paling memorable bagi I sebab first time dapat pakai baju designer untuk raya. Of course I pilih Calvin Thoo! 


2012 sekali lagi I pilih Calvin Thoo untuk baju raya I, tapi kali ni buat sepasang dengan Cik Abang sekali. Plus hope kali ni raya last dengan our Beemer... Insya Allah next raya kami raya dengan wheels baru :)


So enjoy the rest of the raya pics k :)


Beraya pertama di Tampin & Rembau... Love the kampung houses..


Raya ke dua di Kampung di Muar... With my grandfather.. dah 97 years old tapi masih sihat lagi, Alhamdulillah... Tergelak sebab Atuk bagi duit raya, then I pulak bagi duit raya kat dia...



Laksa Johor power di rumah my auntie, Saemah Basiron...


Wardina's 5th birthday celebration on second raya.. She's one lucky girl to be surrounded by so many people who love her so much! :)



Orange on Raya ke Tiga... Love this man to bits!!


So now we're back in KL, business fully ON.. Feel free to contact us k! 

LONDON & PARIS PROJECT STILL ON! Come on grab your RM4500 next 11th Sept NOW!

No comments:

Post a comment